OVER FAMILY Appelscha

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Appelscha

Blijf gezellig eten bij Family Appelscha of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Op een prachtige locatie tussen de natuur en het dorp vind je Family Appelscha. Hier kan je genieten van de lekkerste Family gerechten en kan je de hele dag terecht, van lunch tot diner, wij maken graag iets lekkers voor je klaar. Wij serveren de lekkerste burgers en verse friet. Family Appelscha is altijd een goed idee.  

Door onze ideale ligging vlakbij onze prachtige wandelroutes ben je uiteraard ook bij ons aan het juiste adres voor een kopje koffie met wat lekkers, vervolgens rijd je zo het natuurpark Drents-Friese Wold in. Vanaf het voorjaar is ons zonnige terras dan ook goed gevuld en geniet je hier o.a. van verdraaid lekkere ijsjes. De lekkerste aftrap bij activiteiten als het klimbos, een mountainbike clinic of een potje golf. Appelscha heeft het allemaal!

Wij hebben een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Proef bijvoorbeeld eens één van onze favorieten, zoals een Family burger met verse huisgemaakte frietjes of kies voor onze huisgemaakte stoof van kip en rund, deze kunnen wij zeker aanbevelen. 

Of je nu bij ons afhaalt of een hapje eet in ons sfeervolle eethuis, bij Family ben je altijd welkom. Gastvrijheid, gemak en klantgerichtheid staan bij ons voorop.  

Natuurlijk is ook aan de kinderen gedacht met onze speciale kidsmenu's is eten bestellen bij Family ook voor hen altijd een feestje, Family Appelscha is er tenslotte voor de hele familie.  

 

Kom je snel een keertje proeven bij onze Family?  

“Bij ons moet je de Family burgers zeker proberen. Afhalen kan bij ons gemakkelijk door ons online bestelsysteem, het enige wat je hoeft te doen is middels een QR-code jouw bestelling te plaatsen en vervolgens de heerlijke Family bestelling afhalen. Proef in de zomer ook zeker onze verdraaid lekkere ijsjes en laat je verrassen.” 

Kom je snel een keertje genieten van onze Family specialiteiten? 

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Appelscha staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion