Werken bij Family Appelscha

Join the Family

KOM JIJ ONS FAMILY TEAM VERSTERKEN?

Family Appelscha beschikt over een sfeervol en gezellig eethuis met een ruim buitenterras. Je vindt Family Appelscha op een toeristische en prachtige locatie precies tussen de natuur en dorp Appelscha in. Wanneer onze gasten hun favoriete Family gerechten willen afhalen kunnen zij eenvoudig met een QR-code bestellen. Gemak, gastvrijheid en service vinden wij dan ook erg belangrijk.  

Een gastvrij team met echte sfeermakers, vinden we erg belangrijk bij Family Appelscha. Wij zijn altijd op zoek naar versterking, zo zijn wij op dit moment op zoek naar echte sfeermakers en een Family Baas ofwel een bedrijfsleider voor onze prachtige vestiging.  

Een afwisselende (bij)baan op een pracht locatie. Geen dag is hetzelfde, bij Family Appelscha vind je nu eenmaal de lekkerste (bij)baan. Het ene moment bereid je de favoriete Family gerechten, je maakt verdraaid lekkerste ijsjes en serveer jij in ons eethuis en op het buitenterras de beste seizoensspecials. Door de combinatie van afhalen en ons eethuis is het elke dag gezellig druk in onze vestiging, we kunnen jouw hulp dus goed gebruiken.  

Werken bij Family is ideaal te combineren met sport, studie, gezinsleven, feestjes en natuurlijk de nodige vrijetijd, dit komt door onze ruime openingstijden. Jouw glimlach is geld waard, want naast je salaris verdien je bij Family uiteraard ook een lekkere fooi.  

Kom jij het team van Family Appelscha versterken? We zien jouw reactie graag tegemoet.   

Bel, app, bezoek of reageer via deze site en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.  

Lees meer

WERKEN BIJ FAMILY

Wij zoeken Family members!

  • Flexibele werktijden
  • Werken met je vrienden
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Lekker geld verdienen
  • Goede werkervaring voor de rest van je loopbaan

ONZE VACATURES

Join the Family

Sfeermaker

Ben jij een echte sfeermaker zowel in de keuken als aan tafel bij onze gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou reageer snel en kom ons Family team in Appelscha versterken.

Family Baas

Wij zoeken een echt Family Baas, jij hebt alle touwtjes in handen en vindt het leuk om aan het hoofd te staan van onze Family. Kortom, ben jij onze nieuwe bedrijfsleider?

Keukenmedewerker

Kom jij het Family team versterken als keukenmedewerker? Jij krijgt de belangrijke taak om je teammembers te ondersteunen bij hun werk. De ideale bijbaan!

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste Family members, stuur ons een open sollicitatie of gewoon een kort berichtje en wij laten je snel weten of er een plekje vrij is binnen onze Family.